UPOZORNĚNÍ PRO RODIČE

Vážení rodiče, zákonní zástupci,

s platností od 1. 2. 2023 jsme nuceni z důvodu zdražení potravin a energií navýšit částku za stravu ve školní jídelně a ubytování na internátu. Chceme tak udržet kvalitu potravin pro vaše děti a jejich pohodlí.

V příloze této zprávy naleznete tabulku s cenami a dalšími potřebnými informacemi. Prosíme ten, kdo má trvalý příkaz o navýšení částky, aby měly děti dostatek peněz v únoru na svých účtech.

Připomínáme, že platba musí být připsána vždy do 20. dne předešlého měsíce. Své finanční zůstatky si kontrolujte přes web. stránku nebo mobilní aplikaci www.strava.cz kód školní jídelny 3225. Přihlašovací údaje jste obdrželi, při podpisu přihlášky ke stravě. Pokud se vám nedaří se přihlásit, požádejte si o nové uživatelské heslo. Kontakty na školní jídelnu +420 777 725 340 nebo na e-mailu odhlasky@neslhk.com.

Po rozsáhlé kontrole stavu kont strávníku jsme zjistili, že některé děti nemají dostatečné finanční prostředky na stravu. V příloze vám zasíláme důležité informace k odebíraní stravy. Prosíme vás o řádné přečtení!

Upozorňujeme Vás, že pokud děti nebudou mít k prvnímu únoru 2023 dostatečné finanční prostředky na účtu, nebudou moct odebírat stravu v naší školní jídelně. Pokud máte dotazy týkající se ke školnímu stravování, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem

Lukáš Ende, vedoucí školní jídelny

 

Zdroj obrázku: peníze-úvod.jpg